Menu

Waarom zul je verliefd worden op haaroliën?

Haaroliebehandeling met natuurlijke oliën is zeer populair en uiterst gemakkelijk om uit te voeren. Het enige wat je nodig hebt is een goed gekozen olie en wat tijd in de avond.


Je moet een natuurlijke olie aanbrengen op het haar en de hoofdhuid en zo lang mogelijk laten zitten (het liefst een paar uur of de hele nacht). Wanneer je een haaroliebehandeling uitvoert, is regelmaat de sleutel. De eerste effecten kunnen al na de eerste behandeling worden waargenomen. Echter, als we langetermijneffecten wensen, moeten we minimaal eens in de week een behandeling doen.

Waarom is haaroliën zo gunstig voor je haar?

1. Oliën zijn volledig natuurlijke stoffen – de kracht en effectiviteit komt van de koudgeperste zaden en noten.

2. Haaroliën werken niet alleen op het haaroppervlak. Zij penetreren diep in de haarzakjes en versterken het haar van binnen uit. Als gevolg blijven drogisterijmaskers en conditioners ver achter.

3. Oliën biedt haarherstel zoals geen enkele andere thuisbehandeling kan bieden.

4. Regelmatig oliën boost de haargroei.

5. Haaroliën helpt om de roos en andere hoofdhuidcondities tegen te gaan. Zij laten de hoofdhuid schoon en gezond achter. Het is bekend dat een gezonde hoofdhuid staat voor gezond en sterk haar.

6. Dankzij haaroliën, bescherm je je haar tegen ongunstige weersomstandigheden, waaronder vorst, wind, sterke zon.

7. Haaroliën beschermt ook tegen mechanische schade die je kunt bieden aan je lokken. Als je je haar droogt met een hete luchtstroom, een stijltang gebruikt of je haar verft, voer dan regelmatig een oliebehandeling uit. Je zult je geen zorgen maken over de conditie.

8. Als je een probleem hebt met gespleten puntjes, kun je ze beschermen met natuurlijke oliën. De puntjes zullen niet langer gespleten raken en worden glanzend en gevoed.

9. Haaroliën maakt de lokken soepel, glanzend en gevoed. Bovendien voorziet het de hoofdhuid van verzorging en regelt het de talgproductie. Als gevolg kun je gedag zeggen tegen een te vettige hoofdhuid of een te droge hoofdhuid hydrateren.

Als je nog geen haaroliebehandeling hebt geprobeerd, is het de hoogste tijd om dit te veranderen. Ga naar een drogist om een natuurlijke olie te halen en verras je haar!