Menu

NANOIL Haarolie


beste in haar styling - olie NanoilGrootste voordeel? De enige haarolie ontworpen om te matchen met de haarporositeit. Het voldoet aan de behoeften van drie haartypes, vanwege de drie uitvoeringen ervan. Het vergemakkelijkt haarstyling, maar regenereert ook intens, versterkt en verfraait. Nanoil haarolie werkt voor elk haarprobleem omdat het perfect zowel de haar- en hoofdhuidstructuur penetreert.

Nanoil haarolie is als geen ander als het gaat om de beste werking voor een redelijke prijs. Bekijk het zelf!

Nanoil haarolie is beschikbaar in drie uitvoeringen.
Nanoil voor laag poreus haar (moeilijk te stylen, gebrek aan volume, stijl), Nanoil voor medium poreus haar (kroezig, zwak, golvend) en Nanoil voor hoog poreus haar (beschadigd, droog, krullend.)

Hoe werkt Nanoil haarolie?

 • Vergemakkelijkt haarstyling en versnelt de droogtijd.
 • Beschermt het haar tegen schade en waterverlies.
 • Maakt glad, maakt het haar elastisch, disciplineert en maakt kammen gemakkelijker.
 • Regenereert diep en herstelt beschadigde structuren.
 • Voorziet het haar van een gezonde glans en zachtheid.
 • Conditioneert de hoofdhuid en haarzakjes erin.
 • Versterkt het haar en voorkomt overmatig haaruitval.
 • Stimuleert haargroei (ook zogenaamd babyhaar).
 • Elimineert roos, kroezig haar en opvliegend haar.
 • Reguleert talgafscheiding, dus het verwijdert vettige wortels.

Nanoil haarolie – samenstellingsanalyse

Wat het meest wordt gewaardeerd door vrouwen over Nanoil haarolie is de perfecte samenstelling. Het is ongewoon om een product te vinden waarbij natuurlijke oliën de belangrijkste ingrediënten zijn en gekozen zijn voor het haartype in het bijzonder. Nanoil haarolie kan worden gematcht met de haarporositeit, wat de haarconditie is. Ons haar bestaat uit keratinecuticula die elkaar overlappen. Hoe meer cuticula openstaan en hoe meer grotere gaten ertussen, hoe groter de deeltjes zijn die de oliën moeten bevatten. Dan heb je de hulp nodig van haaroliën die rijk zijn aan vetzuren omega. Het zit allemaal in Nanoil haarolie.

Wat moet je weten over de samenstelling van Nanoil haarolie? Het is een product dat vrij is van parabenen, siliconen en kunstmatige aroma’s. De basis zijn hierbij natuurlijke oliën – geselecteerde met de grootste zorg en verkregen uit de beste bronnen. Er zijn aanvullende actieve stoffen, onder vele, vitamines, plantaardige extracten om de haargroei te versnellen, uv-filter en conditionerende ingrediënten. Allen zijn voor de natuurlijke haarcyclus, bezwaren niet en worden vergezeld door een subtiele en mooie geur.

Afhankelijk van de uitvoer van Nanoil haarolie, heeft het iets andere eigenschappen die het resultaat zijn van de verschillende samenstellingen van actieve ingrediënten. Je moet weten dat:

 • Nanoil voor laag poreus haar bevat 9 oliën met verzadigde vetzuren,
 • Nanoil voor medium poreus haar bevat 6 oliën met omega-7 en omega-9 vetzuren,
 • Nanoil voor hoog poreus haar bevat 6 oliën met omega-3 en omega-6 vetzuren.

Wanneer je de samenstelling analyseert, is het gemakkelijk om te concluderen dat elke uitvoering van Nanoil haarolie bestaat uit twee kostbare ingrediënten. De eerste is arganolie, welke regenereert en zorgt voor warmtebescherming, bijv. tijdens het haarstylen. De tweede is passievruchtolie met hoge antioxidantwerking om veroudering tegen te gaan. Wat karakteristiek is voor alle Nanoil haaroliën is ook een andere antioxidant in de vorm van vitamine E. Er zijn drie verbeterende ingrediënten: uv-filter om te beschermen tegen zonnestraling, baicapil en kerastim om het haar te versterken, haaruitval te voorkomen en om haargroei te stimuleren.

Nanoil is DE KRACHT VAN DE NATUUR VOOR JE HAAR. Zonder twijfel is het de beste haarolie met rijke samenstelling en een indrukwekkende reeks van natuurlijke oliën.

Meer over de cosmetica…

Elke Nanoil haarolie is een elegante cosmetica die alleen beschikbaar is met een inhoud van 100 ml. Alhoewel het niet veel lijkt, in het geval van dit product blijkt dat de hoeveelheid genoeg is voor meerdere maanden van regelmatig gebruik. De eerste resultaten van een haaroliebehandeling kunnen worden geobserveerd na de eerste applicatie (gladder, makkelijker kammen, glans) en na een paar weken (versterkt, gaat haaruitval tegen, stimuleert haargroei). Nanoil haarolie heeft een intense werking, dus de effecten zijn langdurig en geweldig. Vooral wanneer je rekening houdt met het feit dat je voor een keer aanbrengen maar 2-4 pompjes nodig hebt. De kleine hoeveelheid is genoeg om al het haar en de gehele hoofdhuid te bedekken, het wordt bijna direct geabsorbeerd en zorgt voor geweldige resultaten. Ongeacht de applicatiemethode, wat er vrij veel zijn. De milde Nanoil haarolie met mooie geur kan net zo worden gebruikt als andere natuurlijke oliën – op droog of nat haar, voor of na het haar wassen, voor het stylen, als aanvulling op andere cosmetica, gedurende de dag enz. Nanoil haarolie heeft geen beperkingen.

VOORDELEN bij styling:

 • perfecte samenstelling van natuurlijke oliën
 • de beste actieve stoffen en geen siliconen/parabenen
 • warmtebeschermingsolie en uv-filter in de samenstelling
 • dubbele werking, aan de buitenkant en diep in het haar
 • perfect ontworpen brede pomp
 • voor gebruik op vochtig en droog haar en hoofdhuid
 • vederlichte en snel absorberende formule

NADELEN bij de styling:

 • er kunnen vingerafdrukken op het flesje worden achtergelaten

Meer informatie kan worden gevonden op de officiële website – nanoil.nl